Het team

Lotte (34):

‘In 2011 ben ik VraagPlus gestart en sinds 2012 geef ik, samen met Rosanne, vorm aan VraagPlus. Echt contact met elkaar maken, respect voor elkaar hebben en altijd eerlijk en voorspelbaar zijn, dat is wat ik belangrijk vind. Het werken in een klein team van fijne mensen draagt hieraan bij. Ik houd ervan om met elkaar op te trekken en samen dingen te ondernemen; lekker wandelen met de hond, op de koets met het paard, samen naar de winkel. Zo leren we elkaar goed kennen!’

Rosanne (34):

‘Voordat Lotte en ik VraagPlus zijn gestart, werkte ik in het voortgezet onderwijs; ik ben afgestudeerd als pedagoog. Mijn onderwijservaring zet ik bij VraagPlus in om je te ondersteunen als je bijvoorbeeld een opleiding wilt volgen of je rijbewijs wilt halen. Ik geniet ervan om het maximale uit mensen te halen en probeer dat ook met humor te doen. Ik vind het belangrijk dat we samen kunnen lachen. Jouw wensen, doelen en dromen staan bij mij en bij VraagPlus voorop. Graag stippel ik met jou een mooie toekomst uit!

Christine (32):

'Sinds 2018 ben ik werkzaam bij VraagPlus.  Vraagplus is een mooie organisatie die zich dag en nacht inzet voor de bewoners. Ik vind het fijn om jou te helpen om bijvoorbeeld samen boodschappen te doen, samen te koken of samen jouw woning netjes en schoon te houden. Ook vind ik het leuk om samen te sporten. Je kunt hierbij denken aan zwemmen, personal training, wandelen en nog veel meer!

Als je meer hulp nodig hebt bij jouw persoonlijke verzorging dan kan ik je ook helpen, want ik heb een opleiding Verzorgende IG gevolgd.'

Sandra (37):

'Ik ben al enige tijd onderdeel van VraagPlus. Hiervoor heb ik jaren met plezier in de psychiatrie als sociotherapeut gewerkt. Het was tijd voor een nieuwe uitdaging en VraagPlus bied mij dit.

Wat mij vooral boeit is om ​mensen verder op weg helpen het beste uit hun leven te halen ondanks wat dan ook! Vanuit empowerment, het versterken van eigen kunnen en regie op alle facetten in iemands leven. 

Het is belangrijk om vanuit een vertrouwensrelatie een verbinding te zoeken samen om iemand echt te kunnen helpen. Vertrouwen in jezelf en de ander kost tijd! VraagPlus is kleinschalig en neemt de tijd voor de bewoners en denkt vanuit mogelijkheden en niet vanuit beperkingen. Dit spreekt mij enorm aan.

Mijn missie bij VraagPlus is dan ook om een fijne verbinding met elkaar op te bouwen om zo samen nog meer mensen te kunnen helpen meer regie te kunnen krijgen en houden op hun leven.'