Voor wie

Ben je op zoek naar een zelfstandige woning waarbij je indivdueel kan wonen met intensieve begeleiding dan ben je bij VraagPlus aan het juiste adres. VraagPlus begeleidt mensen met een matige of licht verstandelijke beperking binnen de 24-uurszorg. We trekken samen met je familie en netwerk op om je te helpen bij het opbouwen van je eigen thuis.

Je woont nog thuis

Je woont nog thuis en je bent er aan toe om de volgende stap te zetten, dan ben je van harte welkom bij VraagPlus. Natuurlijk hoef je niet alles te kunnen. Samen gaan we in gesprek of wij jou goed kunnen helpen.

Je woont al zelfstandig

Je woont al zelfstandig, je hebt je eigen huis, maar je merkt dat je meer hulp nodig hebt. VraagPlus biedt 24-uurszorg en komt bij jou thuis. Natuurlijk kun je gebruikmaken van de activiteiten die we organiseren en van de gezelligheid die er is. 

Je woont op een groep

Je woont op een groep, maar je bent toe aan meer zelfstandigheid. Wij helpen je graag om hier samen met jou verder aan te werken in je eigen woning.

Je woont op een groep, maar je hebt behoefte aan rust

Je woont op een groep, maar je hebt behoefte aan minder mensen om je heen en meer rust. Ook dan kun je bij VraagPlus terecht. Bij ons heb je in principe te maken met twee vaste begeleiders, duidelijkheid en een prikkelarme omgeving. We gaan graag in gesprek om na te gaan wat jij nodig hebt.

Specialistische zorg

VraagPlus is gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Het gaat hier om een matige of licht verstandelijke beperking. Ook kan er sprake zijn van gedragsproblematiek, verslavingsproblematiek of psychiatrische problematiek.