Zorg met verblijf

VraagPlus is een kleine organisatie voor zorg met verblijf en ambulante begeleiding. Woon je in Huissen/Lingewaard of wil je graag begeleid wonen met zorg en ondersteuning? Laten we dan eens kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Je eigen woning

Als je een eigen huis of appartement hebt, maar niet helemaal zelfstandig kunt wonen, bieden wij je graag de hulp die je nodig hebt. We spreken met je af op welke vaste momenten in de week we bij je langskomen en treffen elkaar ook tussen die afspraken door. Op alle andere momenten zijn we op afstand maar binnen handbereik betrokken bij je dagelijkse leven. Heb je een vraag of een probleem waarbij we je kunnen helpen, dan kun je ons altijd bereiken. 24-uurs zorg wil zeggen dat we echt 24 uur per dag voor je klaar staan.

Bij alles wat we voor en met je doen zoeken we naar de verbinding. We plannen activiteiten met andere cliënten – zwemmen, samen eten, koffiedrinken, wandelen en nog veel meer – en we leggen contact met buurtbewoners, vrijwilligers, ondernemers, clubs en verenigingen in de buurt. Zo bouwen we samen aan een stabiel leven en een stevig sociaal netwerk.  

Een woning van VraagPlus

Ook als je nog geen eigen woning hebt, kun je bij ons terecht voor zorg met verblijf. Wij gaan dan voor je op zoek naar een fijn huis of appartement in of vlakbij Huissen. Daar helpen wij je om zo zelfstandig mogelijk te wonen.