Kennismaken

Bij VraagPlus kun je terecht voor zorg en ondersteuning bij jou thuis of in een woning van VraagPlus. We bieden 24-uurs zorg en ambulante begeleiding aan mensen vanaf 18 jaar met een (licht) verstandelijke beperking.

Omdat wij een kleine zorgaanbieder zijn en 24 uur per dag voor je willen klaarstaan, stellen wij een bepaalde mate van zelfstandigheid als voorwaarde. Onder zelfstandigheid verstaan wij in elk geval dat je kunt omgaan met een mobiele telefoon en zelf in staat bent om ons te bellen. Verder is het belangrijk dat je open staat voor hulp en dat we duidelijke afspraken met elkaar kunnen maken. Wij zien hier onder meer op toe door ook ongepland bij je langs te komen om te kijken hoe het met je gaat.

VraagPlus voor jou?

Denk je dat VraagPlus goed bij je past en wil je graag kennis met ons maken, neem dan contact met ons op via info@vraagplus.nl.

Na je aanmelding maken we snel een afspraak voor een eerste kennismaking. Vervolgens bespreken we of wij jou de juiste zorg kunnen bieden. Zijn we het daar samen over eens, dan bekijkt een gedragsdeskundige of je zelfstandig genoeg kunt wonen en vragen we je dossier op bij je huidige zorgaanbieder.