Kwaliteit en duurzaamheid

Kwaliteit

 
Bij VraagPlus vinden wij de kwaliteit van zorg en een fijne werkplek erg belangrijk. Wij maken elk jaar een kwaliteitsrapport. De cliëntenraad en andere zorgaanbieders dragen ook hun steentje bij. Hierdoor kunnen we van elkaar leren en onze kwaliteit blijven verbeteren. 
 
https://www.vraagplus.nl/uploads/PDFs/Kwaliteitsrapport 2021.pdf
 
https://www.vraagplus.nl/uploads/Kwaliteitsrapport VraagPlus 2020.pdf
 

https://www.vraagplus.nl/uploads/Kwaliteitsrapport VraagPlus 2019.pdf

Kwaliteitsrapport VraagPlus – 2018

Duurzaamheid

 
Wij willen allemaal van de natuur kunnen genieten. Dit doen we door lekker in het bos of in de polder te wandelen, een ritje te maken met het paard of door gewoon lekker even uit te waaien op de fiets. Om de natuur een handje te helpen, kijken we altijd wat we met zijn allen kunnen doen.
 
Wat doen we dan
Wij zorgen voor zo veel mogelijk groen in de tuin waar dit kan. Dit is niet alleen heel gezellig en mooi, maar ook heel goed voor de insecten en het regenwater. 
 
Samen met jou nemen we door hoe je zuinig kunt omgaan met je electriciteit en gas. Ook kijken we naar het afval scheiden binnen de gemeente en helpen we jou daarmee als dat nodig is. Gelukkig zijn hier ook digitale hulpjes om je te ondersteunen, zoals de afval app.
 
We doen zo veel mogelijk op de fiets. Zo fietsen we samen naar het sporten en gaan we op de fiets naar de huisarts. Ook hebben we twee elektrische fietsen, zodat er snel iemand bij je kan komen, zonder dat we de auto daarvoor nodig hebben. 
 
Alle medewerkers van VraagPlus wonen in de regio. De meesten komen op de fiets of kunnen zelfs lopend naar het werk. Hierdoor hoeven zij niet met de auto te komen en dat is goed voor het milieu!